Új arcot kapott a vásárcsarnok

Új arcot kapott a vásárcsarnok

Új arca van az újpalotai vásárcsarnoknak, már ráfért a modernebb, vagányabb külső és a fiatalítás az ötvenéves piacra. Melyről gyakran elmondjuk, hogy legalább 15-20 százalékkal szerényebbek az árai, mint a Lehel téri piacnak a 13-ban.

Frissebben, fiatalosabban, kékebben
  • Sikerült olyan vállalkozót találni, aki úgy vállalta a felújítást, hogy közben a piac működése zavartalan maradt — mondta az avatóünnepségen Szakály Kiss Csilla, a kerületi piacokat kezelő Csapi XV Kft. ügyvezető igazgatója.

A csarnok új belső burkolatot és festést kapott, kívülről a hagyományos megvilágítást pedig LED-re cserélték. Új eseménymolinókat is kihelyeztek, de ami ennél fontosabb, hogy nyugdíjba küldték a régi (ötvenéves!) hangszórókat.

A felújítás eddigi költségei elérték a hatvan millió forintot, a renoválás jövőre a Páskomligeti üzletsor portáljainak egységesítésével folytatódik.

Zimmermann Róbertné Timi
Szabó Ildikó Andrea
Hernádi Bettina

Képeinken azok az árusok láthatók, akiket szerencsére nem kellett “felújítani”. (PP, Periszkóp Palotán, Rab László – A nyitóképen Szakály Kiss Csilla és Cserdiné Németh Angéla polgármester – Subits-Tóth Gergő/Csokonai Nonprofit Kft.)

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )