Költözik a Periszkóp

Március 1-jétől a blog átteszi székhelyét a Csokonai Nonprofit Kft. kulturális oldalára, az elmúlt hat év tartalmai itt a továbbiakban is elérhetők, de az új közleményeket már ott lehet megtalálni. Nem érinti a helyváltoztatás a blog rendkívül értékes videotartalmait, amelyeken a gyerekek pestújhelyi bicikliversenyeitől kezdve a tehetségkutató versenyeken feltűnt fiatalok akciói láthatók és hallhatók. YouTube-csatornánk meglehetően látogatott, az ottani tartalmak közvetlenül a megosztóoldalon szintén elérhetők.

Például ez is, amire igen büszkék vagyunk, mert eddig 260 ezren nézték meg.

Váradi Éva, akivel még találkozni fogunk

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik eddigi fáradozásaink során támogattak bennünket. A blog azután rajtolt el, hogy a Népszabadságot bezárták, a blogot létrehozó szerkesztőgárda nagy lapok hátterében trenírozódott, felhasználtuk közösségimédiás tapasztalatainkat is, próbáltunk a könnyű esetekről komolyan, a komoly esetekről pedig oldottan írni, fotózni, videózni. Soha nem törekedtünk arra, hogy újság, tévé vagy valami más orgánum legyünk, tartottuk magunkat a blog személyes és szeszélyes jellegzetességeihez. Számos kulturális, politikai eseményről sajátos nézőpontból számoltunk be, úgy, hogy az sokszor nem egyezett a konvenciókkal.

Ez a jövőben sem lesz másképp, a minőségi újságírás elvei mentén ballagunk tovább, fütyülünk a propagandára.

Mindenkit arra kérünk, maradjon velünk, s folytassa velünk azt az utat, amelyet elkezdtünk bejárni. Legyen a búcsú stílusos és zenés! (PP, Rab László, 2023. február 22.)

A Szilas 2020-ban, nem sokkal a Covid-őrület után
Találkozunk kilenc után!
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )