Bősze Lajos mindent lát

Bősze Lajos mindent lát

Már azt hittük, minden fotót és videót közzétettünk a majálisról, és egy kicsit aggódni is kezdtünk amiatt, hogy Bősze Lajos barátunk képeit miért nem láthattuk. Ma megnyugodva értesültünk róla, hogy Lajos ott mesterkedett a Szántóföld utcában, megjöttek a képei, jó egészségnek örvend, csak mint a fotósok általában el volt egy kicsit havazva.

Lajos fotóit itt lehet megnézni, kis muzsika is jár hozzá, megérdemli.

A legszebb az egészben, hogy a pompás szemű Bősze Lajos, akivel a Csokonai Netmesterklubjában ismerkedtünk össze, készített egy pompás videót is, ami mellett nem tudunk elmenni szó nélkül. A színpadon remek táncosok szerepelnek, fülbemászó dallamra táncolnak, de a hallgatóság soraiban helyet foglalt egy hófehér hajú néző is, akit a látottak szerint alaposan megmozgatott a Hej mambó. Mesésen szép pillanatot kapott el Lajos, már megmutattuk a Facebook népének, azoknak is idetesszük, akik messziről jönnek, és még nem ismernek bennünket.

A képsor azt igazolja, hogy Bősze Lajos pontosan megértette a Periszkóp törekvését. Akinek arca van, látszódjon, akinek hangja van, beszéljen, akinek szeme van – mint a fotózás szerelmesének -, bátran kattogjon. Nagyjából ez az a fő szabály, amit a jövőben is alkalmazni fogunk.

Korábbi felvételeinket – köztük Csipke István fotóit – itt lehet megtalálni. (PP)

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )