Horoszkóp a 22-es évre

Horoszkóp a 22-es évre

Horoszkópunk erőssége nem feltétlenül a tudományosság, ha valakinek nem jön be, nem biztos, hogy arról mi tehetünk. A bejegyzés végén videós üzenetet kínálunk. A 18-as karikát ezúttal is mellőzhetjük, jóslatunk érvényes a gyermekek számára is.

VÍZÖNTŐ (január 21.-február 19.) Álljon le, vége van az ünnepeknek. Hova rohan? Most kell minden ellógott feladatot bepótolni? Kinek jó ez? Nem mindenki örül ám ennek az örökös zsezsegésnek. Hagyja, hogy környezete olykor fel tudjon lélegezni.

HALAK (február 20.-március 20.) Hujjaj, szűköcske lett a ruha az ünnepek után! Ebben az évben ne cikázzon annyit. Úszkáljon komótosan, megfontoltan. Tavasszal feltűnik életében egy bizonytalan személy, legyen vele óvatos. Minden kimondott szó előtt vegyen egy nagy levegőt.

KOS (március 21.-április 20.) Rögtön az év elején ott egy tornyosuló akadály, de nem kell mindjárt nekimenni. Álljon meg előtte, s gondolja végig, érdemes-e nekiütközni. Vagy jobban jár, ha egy időre visszahúzódik, nyalogatja a sebeit, és újult erővel veselkedik neki.

BIKA (április 21-május 20.) Zűrök otthon, zűrök a munkában, zűrök az utcán. Friss élmény, hogy átvágták és hátba támadták. Építse fel újra önmagát, az átgondolt stratégia a megoldás. És ne őrjöngjön, ha a barátai nem akarják az ön által diktált tempót.

IKREK (május 21.-június 21.) Sugdolóznak a háta mögött, ami önt felettébb idegesíti. Mindenütt ott akar lenni, mert attól fél, lemarad, ha kimarad. Csinálja úgy, hogy akkor keressék, amikor fontos kérdéseket akarnak magával megvitatni. Ami lényegtelen, arra most legyintsen!

RÁK (június 22.-július 22.) Most, hogy mindenkit maga alá gyűrt, és ki se látszik a fennsőbbségből, el kellene kezdeni építkezni, véget kellene vetni a harcnak. Kis furkálásokkal kell megküzdenie, jönnek a könyöklők, amit nem néz jó szemmel. Még ne rántsa elő a fegyverét, jó lesz az később is.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.) Elhitették önnel, hogy amit csinál, tökéletes, aztán mégis akadt jelentkező, aki a helyére szeretett volna lépni. Sok a környezetében a hízelgés és a hamisság, ne dőljön be az „őszinte” vallomásoknak. Legyen tömör, célra törő, ha kérdezik vagy kikérik a véleményét.

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.) Eljött az ideje a kezdeményezésnek, nem lehet tovább várni. Ne tétovázzon! Ha elmulasztja a döntő lépést, tekintélye elszáll, hamar elhagyják. Ne bízzon a biztonságos játékban, kockáztasson! Húzzon váratlant, és kíméletlenül hozza meg a kemény döntéseket.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) Kicsit magára maradt az ötleteivel, erősebbek voltak a helyezkedők. Valóban idegesítő, hogy a bólogatók jutnak előre a hízelkedéssel. Nehogy beálljon ebbe a sorba, ezután is mondja ki bátran a véleményét. Ha valaki rohan a fal felé, hagyja. Nem baj az, ha az ellenfelek olykor kikenődnek.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) Sokakat megbántott, bele-belemart olyanokba is, akik nagyon bíztak magában. Most egy kicsit megritkult a levegő ön körül, ideje rendezni a csatatéren az erőviszonyokat. Ne kezdje támadással, előbb szervezze meg az okos védekezést. Minden azon múlik, hogy van-e terve.

NYILAS (november 23.-december 21.) Nem mindig mások tehetnek ám arról, ha valami nem sikerül. Nézzen bele mélyebben az elhibázott döntései mögé, s azt fogja látni, hogy kevés energiát fektetett a feladataiba. Úgy akart elérni sikereket. Izzadjon meg jobban a feladatokkal. És tisztelje az ellenfeleit. Imádkozzon azért, hogy ne a gyöngék ellen kelljen hadakoznia.

BAK (december 22.-január 20.) Most megint rendre van szüksége, mert kissé összekuszálódtak a szálak a háttérben. Nem lehet toldozgatni-foltozgatni, ami nem működik, ki kell dobni, amire szükség lehet a jövőben, meg kell őrizni. Ne siessen, ne akarjon pár óra alatt végezni. A rendcsinálás egész évben tartani fog. (PP, Periszkóp Palotán, Rab László, 2022. 02.01.)

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )