Kölykök a hátsó udvarból

Kölykök a hátsó udvarból

Youtube-csatornánk új szekcióval bővült, a gyerekekről készített felvételeket tereltük egybe, hogy könnyebb legyen őket kezelni. A doboznak azt a címet adtuk, hogy Kölykök a hátsó udvarból. A felvételek elkészítése során maximálisan betartjuk a gyermekvédelmi előírásokat, beszerezzük a szülői hozzájárulásokat, később pedig ügyelünk arra, hogy a gyerekeket a nyilvánosság előtt sérelem ne érje.

Jól állunk különben, gyarapodnak a feliratkozóink, köszönjük szépen a támogatást. Ezt azért érdemes meglépni, mert így minden kikerülő új videóról értesítés érkezik, ami egyáltalán nem haszontalan dolog. A csatorna eredeti videókat tartalmaz, törődünk a jó minőség előállításával.

Büszkék vagyunk a blog és a csatorna látogatottsági adataira, itt nincs himihumi. A videók alatt pontosan megjelenik, hogy hányan látták őket. A legnézettebb videónk egy hatéves kislány nevéhez és táncprodukciójához köthető. Váradi Évával a nyáron találkoztunk egy csomópontos bulin, interjút adott a Periszkóp blognak, eddig 63 ezren tekintették meg.

Egyes videók a blogban közölt tartalmakat egészítik ki, ezeket ugyanolyan fontosnak tekintjük, mintha önálló közlések lettek volna. Vannak emellett olyan kísérleteink is, amelyeket már gyerekek készítenek. Ilyenek a focizda.hu gyermekközösség ifjúsági sporteseményekről készített beszámolói. Az újítás az, hogy ezekről maguk a gyerekek fognak beszámolni a blogban. Az utánpótlás11 focitornáiról három alkalommal készített összefoglalót a focizda.hu. További sportágak bevonása várható. Nem szórakozunk, a blognak ezt a szekcióját hamarosan teljes egészében gyerekek fogják készíteni. 

Mi minden található még a gyerekdobozban? Versmondók, biciklisták, énekesek, táncosok tűnnek föl. Ott voltunk akkor is, amikor a gyerekek villanyvonatoztak vagy fogócskát játszottak a bernecebaráti táborban. Célunk, hogy a legjobb pillanatok ne múljanak el nyomtalanul. 

A gyerekeknek és a szülőknek jó szórakozást kívánunk. És mindenkit arra biztatunk, ne újságként kezeljen bennünket. A blog és a hozzákapcsolódó videocsatorna tartalmait egy kattintással tovább lehet küldeni a nagymamának vagy a barátoknak. Azért ez nagy előny, nem? (PP, 2017. november 24.)

A Periszkóp Palotán valamennyi videója elérhető a blogoldal jobboldalán látható színes palettára való kattintással. (A Szerk.)
CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )