Márton Bence Méreget (MBM 2.)

Márton Bence Méreget (MBM 2.)

Erős a gyanúnk, hogy Márton Bence leérettségizett. Ifjú videoharcosunk viszonylag jól tippelt a magyarérettségi előtt, az eredményt ugyan még nem tudja, de bejöttek a számításai.

A hétvégén a Budai II. Stadionban tette tiszteletét, pompás montázst készített a gyereknapról. És újra elkezdett méregetni is. Íme.

A tanulság, hogy nem olyan egyszerű megsaccolnunk még a saját táskánk súlyát sem.

Bence úgy tervezi, hogy Ember és táska témakörben tovább folytatja kerületi vizsgálódását. Arra, hogy miért méri meg a táskánkat, nem tudunk pontos magyarázatot adni. Woody Allen híres filmjében, A világ második legjobb gitárosában a főhősnek az a mániája, hogy tehervonatokat néz. A táskamérés ennél azért sokkal élvezetesebb vállalkozás.

Ha ifjú hősünk azt a célt tűzi ki maga elé, hogy a kerületi lakosok többségének megméri a táskáját (közben pár szót is vált a táska tulajdonosával), akkor 80-100 év alatt végezni fog.

Mindenkit arra kérünk, hogy ha találkozik táskamérő bajnokunkkal, ismerje föl a húzós mérlegről, álljon a rendelkezésére.  És nem ér otthon előre megmérni a táskát! (PP)

A sorozat első darabját itt lehet találni.

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar

    […] szombat délután jövünk föl a mélyből, keresünk egy kikötőt, és kinyomjuk a periszkópot. Márton Bence is ígérte, hogy megjelenik, még talán táskaméregetésre is sor kerül. Ha valaki meglát […]

  • Disqus ( )