A gyerekek fagyizni akarnak

A gyerekek fagyizni akarnak

Lassan egyed, meg ne fájduljon a torkod. Nincs több vattacukor, a mama megfőzte az ebédet, megint nem eszed meg a levest. Nem veszek több kardot, a múltkor is ráhajtottam a garázsajtóban.

Ezeket az elguruló mondatokat a Csokonai Gyermeknapon szedtük föl. Videóztunk is, montázsunk a Budai II. László stadionban készült, ezúttal Márton Bence tolta ki a periszkópot.

Láthattuk, hogy a gyermek önző lény, általában semmi más nem érdekli, csak hogy ott legyen vele az anyja és az apja. Az ugrálóvár nem enyhíti a fájdalmat, ha a létszám hibádzik.

A május utolsó vasárnapján megtartott gyereknapot a felmérések szerint tíz magyar családból kilencben ünneplik. A családok átlagosan 2-5 ezer forintot szánnak valamilyen meglepetésre. A gyerekek elsősorban játékot kapnak, ezt követően a ruhák és a könyvek a legnépszerűbb ajándékok. A programok között a közös fagyizás áll az első helyen. (PP)

Ajánlat arra az esetre, ha nem tudjuk, hova menjünk a gyerekkel. A Gyerekprogramok Budapesten Facebook-oldala itt érhető el. (Visszatérés balra fönt a visszanyíllal!)

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar

    […] hétvégén a Budai II. Stadionban tette tiszteletét, pompás montázst készített a gyereknapról. És újra elkezdett méregetni is. […]

  • Disqus (0 )