Merics Nikolett nyerte az énekversenyt

Merics Nikolett nyerte az énekversenyt

Királycsinálónak bizonyultunk, az Arany Violin Énekversenyt az a Merics Nikolett nyerte, akit a márciusi válogató után részletesen bemutattunk. Most újra közreadjuk a zalaegerszegi telefonos operátor nyilatkozatát, meglehet, ez volt az első, amit profi pályafutása során adott valakinek.

A második helyen Tóth Dorottya, a harmadikon Mészáros Napsugár végzett, a Budapest Show Színház különdíját Cserkuti Erika kapta, ami szereplési lehetőség a Talpra Magyar musicalben. A zsűri elnökének, Cserteg Istvánnak a különdíját – tiszteletdíjas fellépés – a győztes kapta, egy másik zsűritag, Pál Zoltán stúdiólehetőséget biztosít Badi Virágnak. Az X-Faktor különdíjában Szöllősi Gyöngyi részesült, az ifjú énekes megmutathatja magát a tehetségkutató műsor mentorai előtt.

Az Arany Violin döntőjére pénteken került sor a Hubay Zeneiskolában, a derbit Németh Angéla alpolgármester nyitotta meg, Hajdu László polgármester a 15. kerület különdíjával, közös lemezfelvételi lehetőséggel jutalmazta a 14 résztvevőt. Karacs Miklós, az immáron negyedszer rendezett dalverseny főszervezője a Facebookon mondott köszönetet azoknak, akik a fiatalokért fáradoztak.

A magunk részéről a győztes Merics Nikolett dalával búcsúzunk a versenytől, valamennyi résztvevőnek szívből gratulálunk.

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (2)
  • comment-avatar

    […] gyorsan el tudtuk helyezni a kerület kulturális térképén, amikor tavasszal belopóztunk az Arany Violin Énekverseny válogatójára. A szofisztikáltabb KOMA Bázis mellett (ahol ifjú videoharcosunk, Márton Bence […]

  • comment-avatar

    […] kezdődött, hogy tavasszal ráakadtunk Merics Nikolettre, aki végül kerületi énekversenyt nyert, megtaláltuk ezután az egykor Újpalotán […]

  • Disqus ( )