Periszkóp horoszkóp – 2017. április

Periszkóp horoszkóp – 2017. április

Új szolgáltatást vezetünk be, minden negyedévben horoszkópot közlünk. Könnyebb lesz vele az élet. Nem állítjuk, hogy mindenünk a tudományosság, a szakszerűségre viszont garanciát vállalunk. Aki kedvet érez hozzá, segíthet bennünket. A bejegyzés végén zenés üzenetet küldünk az éppen illetékes csillagjegy gazdáinak.  Nosza.

VÍZÖNTŐ (január 21.-február 19.) Miért akar mindig egyszerre három helyen lenni? Hova siet? Biztos, hogy egyszerre kell legyilkolnia a munkahelyén az összes ellenfelét? Éljen beosztással, csinálja lassan, biztosan, és egyesével!

HALAK (február 20.-március 20.) Ha azt gondolja, hogy be akarják hálózni, akkor jó helyen keresgél. Ne reménykedjen, a háló új, nincsenek rajta lyukak. Mondja azt, hogy “így jártam, ezt dobta a gép”. És nyugodtan ficánkoljon tovább.

 

KOS (március 21.-április 20.) Ne adja fel, keresse tovább rendületlenül azt a mérhetetlenül vastag falat, amelynek nekimehet. Fejjel tegye, szemből induljon, és nagyon ügyeljen rá, hogy tiszta erővel rohanjon. Amikor lepattan, legyen elégedett és boldog. Mondogassa, jól van, ezt a falat sem sikerült áttörnie.

 

BIKA (április 21-május 20.) Szurkoljon mindig a kisebbeknek és a gyengéknek, általában úgyis mindig ők veszítenek. Ha becsapják, mert azért ilyen csúfság is előfordulhat, ne dühöngjön, legyen biztos benne, hogy nem utoljára szedték rá.

 

IKREK (május 21.-június 21.) Miért kell mindig állandóan kérdezősködnie? Próbálja már egy kicsit fékeznie a kíváncsiságát, még ha nehéz is. Mennyivel könnyebb lenne az élete, ha nem tudna meg időben mindent, és nem látna át a falon! A másik a miértekhez való mániás ragaszkodása. Miért nem képes egyedül megmaradni … hol is?

 

RÁK (június 22.-július 22.) Ha szortírozni kezd, az teljesen hiábavaló, úgyse dob ki semmit. Még a féllábú fakatonát meg a repedt képkeretet  is kiveszi a kukából, amit pedig már évek óta ki akart hajítani. Ne gyűjtsön mindent, na jó, a skalpokat megtarthatja. Utálja a versenyt, néha mégis rajthoz kell állnia. Fusson rendesen, ne csak imitálja!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.) Szeretnénk meggyőzni arról, mennyire nem helyes, ha felfalja a munkatársait. Egyrészt rendre elköveti azt a hibát, hogy megeszi a rágósabb kollégákat is, másrészt voltaképp csak azért evett, hogy produkálja magát. Ne mindig egyedül akarja megváltani a világot, hagyja, hogy mások is hozzáférjenek.

 

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.) Vigyázhatna egy kicsit jobban a nyelvére. Bezzeg ha a háta mögött kibeszélik, az mennyire szíven tudja ütni. Ne akarja mindig kimondani a lényeget, néha játssza el, hogy elvileg képes volna veszíteni is. De csak elvileg!

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) Na most őszintén zavarja az a kis alakoskodás a munkahelyén? Dühöng amiatt, hogy nem tud előre lépni a hangoskodók miatt? Ne válassza az üvöltést és a zajt, mert az úgyis fölemészti. Használja csodás diplomáciai érzékét, és legyen türelme kivárni, amíg az ellenfelei darabokra tépik egymást.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) Tanuljon meg felejteni, úgyse fog sikerülni. Minden sérelmet azért mégse kellene elraktározni, bár ez sem olyan egyszerű. Ne törődjön vele, ha büntetik vagy közönnyel sújtják. Ne fedje fel, hogy minden hazugságot rögtön észrevesz. Ellenfelei higgyék, hogy magával mindent meg lehet tenni. Úgyis lecsap rájuk.

NYILAS (november 23.-december 21.) Mindig bedől a nagyságnak, az erőnek és a derűs önbecsapásnak, kicsit éppen fékezhetné magát. Biztos, hogy népvezérnek és óriásnak kell lennie? Miért nem hagy ki egy-egy lehetőséget? Nem tudja, ha veszélyben van, ezért vegyen vissza a lelkesedésből. Próbált már valaha sétálni egy üres parkban?

BAK (december 22.-január 20.) Tudjuk, hogy nem ismer lehetetlent, és mindig mindenkin átlát. Alkalmazhatná ezt a tudását akkor is, amikor jön a jegyellenőr. Bár kizártnak tűnik, hogy egy Bak jegy nélkül utazzon. Ne vigye túlzásba a rendcsinálást, nem kell minden nap portalanítani. Az olvasás és a film segíthet a kizökkenésben.

Szív küldi szívnek szívesen

E hónapban a Kosoknak küldünk zenés üdvözletet. Boldog születésnapot kívánunk! PP

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )