Arany Violin: túl a meghallgatáson

Arany Violin: túl a meghallgatáson

Elkezdődött a küzdelem az idei Arany Violin Énekversenyen, amelynek első válogatóját március 26-án, vasárnap tartották a Csomópont Tehetséggondozó Központban a Sződliget utcában.

Jelentkezőkből nem volt hiány, a hangulatról beszámoltunk Facebook-oldalunkon is.

A szervező Karacs Miklós és társai lázasan készülődtek, a zsűri (Cserteg István, Kanyik Nikolett, Pál Zoltán, Vince Alíz Liza) végtelenül türelmesnek bizonyult, a verseny egyben az Xfaktor válogatója is, ennek megfelelően felfokozott volt a hangulat.

A továbbjutók névsorát itt közlik a violinosok, a folytatásra is felettébb kíváncsiak vagyunk. A középdöntőt április 9-én, vasárnap rendezik a Hubay Jenő Zeneiskolában.

Mi is “szavaztunk”, noha ez nem a mi tisztünk volt, de Merics Nikolettet bemutattuk, mert megnyerte tetszésünket a Piaf-féle Padam szívbemarkoló előadásával (Nikolett továbbjutott, ott lesz 9-én a Hubayban).

Most ízelítőt adunk a versenyszámokból, hogy aki nem volt ott, meggyőződhessen arról, milyen nehéz egy ilyen énekversenyen kiállni a pódiumra.

Orlik Gábor és Gauzer Szandra produkciójának egy-egy részletét (mindketten továbbjutottak) a Periszkóp Palotán youtube-csatornáján meg tudjátok hallgatni. (PP)

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar

    A perpal.hu oldal megtekintése élmény, ajánlom minden internetező XV. kerületi lokálpatriótának. http://www.bpxv.hu

  • Disqus (0 )