Kerületi kártyaparti

Egyre népszerűbb a hatvan felettiek számára bevezetett 60+ Levendula XV kedvezménykártya. Az akció az idős korosztály életkörülményeinek javítását célozza, a “kártyások” a szolgáltatások és most már bizonyos termékek áraiból is hajlandók engedni.

Tejet és kiflit még nem lehet ugyan vele olcsóbban venni, de bútort már igen. Vörös Gábor vállalkozó az Erdőkerülő úton például (Gá-La ’98 BT) minden bútorra 10 százalék vásárlási kedvezményt ad, ami már nem kevés. Ugyanez érvényes Molnár Péter papírboltjában is a Rákos úton (MP Dekoráció Kft.), Dugonits László cipészmesternél a Páskomliget utcában és a RU-CI Szerviz Deák utcai műhelyében is (itt írtunk róluk).

Vannak már húszasok is a kedvezményt kínálók sorában. A Bátor Mihály vezette “REMY VERA” Bt. Szépségszalon kozmetikai és fodrászati részlegében 20 százalék kedvezmény jár a 60 év fölöttieknek. Szalóki-Csercsa Piroska a Fő úton működő optikai üzletében szintén 20 százalékot enged a szemüvegkeretek árából. Az akcióhoz az elkövetkező időszakban még többen fognak csatlakozni.

A programban részt vevők jól látható helyen feltüntetik, hogy Levendula-elfogadóhelyen vagyunk. Ha mégsem látjuk, kérdezzünk rá, hátha sikerül másokat is rábírni a csatlakozásra.

Ha azt szeretnénk megtudni, hogy kik csatlakoztak eddig az akcióhoz, itt megtehetjük. Ha valaki nem használ internetet, mert az is előfordulhat, a 06 1 305 3251 vagy a 06 1 305 3185-ös számon érdeklődhet.

Jó kártyapartit mindenkinek!

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )