Lövöldözés a Nyírpalota úton

Lövöldözés a Nyírpalota úton

Egy helybéli lakos videót készített arról, amint a rendőrök rálőnek egy szökött férfira a Nyírpalota úton. A rab úgy szökött meg, hogy fegyvert fogott a Fővárosi Törvényszéken a fegyőrre, majd egy autót elkötve elmenekült a helyszínről. Az üldözés a belvárosban kezdődött, Újpalotán fejeződött be. 

A felvételen, amelyet az Index-nek küldtek, az látható, amint a szürke terepjáróval érkező szökött rab megkerüli a rendőri blokádot és ráhajt a fűre. Ezután nyitottak tüzet rá, de ekkor még továbbhajtott.

A férfit, aki állítólag menekülés közben rálőtt üldözőire, nem sokkal ezután elkapták. Sajtóértesülések szerint válságos állapotban szállították kórházba.

Vannak persze tisztázatlan részletek a pénteki lövöldözés lefolyásában. A képeken az látszik, hogy a jobboldali ajtó nyitva van, kiabálás is hallatszik. A feltételezések szerint a rabló ülhetett ott, aki a sofőr fejéhez fegyvert szorított. A rendőrök rálőttek, és a hírek szerint meg is sebesítették. Hogy a sofőrrel, akit túszként vitt magával a rabló, mi lett, az még csak ezután derül ki. (PP, Rab László, 2019. február 15.)

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )