Periszkóp horoszkóp – 2019 tél

Periszkóp horoszkóp – 2019 tél

Horoszkópunk erőssége nem feltétlenül a tudományosság, ha valakinek nem jön be, nem biztos, hogy arról mi tehetünk. A bejegyzés végén képes üzenetet kínálunk. A 18-as karikát ezúttal is mellőzhetjük, jóslatunk érvényes lehet gyermekek számára is.

VÍZÖNTŐ (január 21.-február 19.) Biztos, hogy ilyen őrült pörgettyűvel kell kezdenie az évet? Ki tudja ezt követni? Muszáj mindig másokat mozgásra kényszerítenie? Ilyennek tervezi az egész évet, nyüzsgés, vágta, rohanás? Vigyázzon, fel ne robbanjon maga körül a levegő!

HALAK (február 20.-március 20.) Lassan vissza kellene úszni a nyílt vizekre, nem? Vége van az ünnepeknek, nincs több bejgli, fasírt, legyen vége az ejtőzésnek. Egy kis fogyókúra sem ártana, mert így gond lesz a tavalyi ruhákkal. Nem olyan vészes az a pempő, kibírta már más is!

KOS (március 21.-április 20.) Tudjuk, hogy viszket a homloka, de hát alig kezdődött el az év, rögtön nekiment a falnak. Nem biztos, hogy aki kolompot vesz a nyakába, azt örökké rázni kell! Ha nem mennek maga után, ne sértődjön meg. Ütközzön óvatosabban, ne élje föl az energiáit rögtön az év elején. Hagyjon valamit későbbre is, szüksége lesz még rá.

BIKA (április 21-május 20.) Zűrös az évkezdet, a váltás a munkában nagyon megviseli. A hálában reménykedik, de csalódni fog, többen hátba támadják. Szaporodnak a maflások, a barátok helyezkednek, taktikáznak, ezt pedig rossz néven veszi. Vegyen egy nagy levegőt, és merjen mindent újrakezdeni. Ha előreszalad, és sikerei lesznek, újra nagyobb nyüzsgést fog maga körül tapasztalni.

IKREK (május 21.-június 21.) Rábízott egy titkot a bizalmasára, aki aztán annak rendje-módja szerint kikotyogta. Benne maradt a slamasztikában, kínos ügyekkel kénytelen kezdeni az évet. Most az a legjobb, ha egy időre elhallgat, és átgondolja, kinek mit lehet a jövőben mondani. Sugdosni nem éri meg, mert kihasználják. Figyelje meg, mi történik, ha napokra eltűnik, és nem hallatja a hangját! Ha elkezdik keresni, reménykedhet.

RÁK (június 22.-július 22.) A harc a mindene, de nem sikerültek túlságosan jól az első csatározások. Úgy érzi, elemészti az ármány, környezete a kicsinyes támadásoktól sem mentes, ami eléggé idegesítő. Attól szenved a legjobban, ha valakit a tudatlansága sem akadályoz abban, hogy véleményt mondjon magáról. Nem kell rögtön kaszabolni, ha fejbeverik. A bosszú nem vezet sehová.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.) Sokáig hagyták heverni, ravaszsággal, hízelgéssel, számítással vették körül, az indokoltnál jobban visszahúzódott, helyére azonnal lecsaptak, ellenfelei úgy érzik, eljött az ő idejük. Vegye a kezébe a dolgok irányítását, és ne dőljön be a hízelgésnek. Tiszta, kemény lépésekre van szükség, nehogy már a nyúl azt higgye, hogy ő hordja a puskát.

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.) Megérett a helyzet a támadásra. Most már ne tétovázzon, ha kiderül, hogy nem meri megtenni a döntő lépést, tekintélye elszáll, a győzelem elmarad. Bízzon az erejében és a tudásában, bátran kockáztasson, csak úgy győzhet. Hosszú, kemény csatáról álmodott. Tessék, megkapta!

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) Ha elárulják, nem szabad feladnia elveit, nincs szükség meghasonlásra. Küzdjön az utolsó leheletéig, ne panaszkodjon a körülményekre. A barátai között nem mindenki a maga szekerét tolja. Érezzen rá, ki az, aki a háttérben settenkedik. Ne robbantson, alkalmazzon pszichológiai eszközöket. Építse le, szigetelje el azt, aki sikereinek gátja.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) Csatazajjal kezdődik az év, ki a fene gondolta, hogy már most észnél kell lenni, különben letapossák. Gyűjtse össze létező energiáit, szervezze meg a védelmet, készüljön az elhúzódó támadásokra. Nagy odafigyelésre lesz szüksége, ne lője el minden puskaporát, ha valakit megmar, annak legyen súlya, nyoma.

NYILAS (november 23.-december 21.) Na most ha valami összebonyolódik az életében, milyen könnyű másra fogni, mást okolni, hibáztatni. Csak akkor van értelme, ha összeszedetten, átgondoltan végzi el a feladatait. Tudjuk, hogy kellemetlen, és sokszor lehetetlennek is tűnik, de most mindent újra kell kezdeni. Ne hagyja ki a szükséges lépéseket. Minden méterért újra meg kell küzdenie.

BAK (december 22.-január 20.) Rendet tenni, a dolgokat logikus sorrendbe állítani, úgy érzi, most minden szanaszét van, helyre kell billenteni a világ rossz irányba gördülő kerekét. Jól gondolja át. Kezdje az alsó fiókkal, haladjon módszeresen, ne őrizgessen túl sok régi emléket, mert abból nem lehet megélni. Új impulzusokra lesz szüksége. Ne kapkodjon, haladjon lentről fölfelé, és akkor év közben sem fog csalódni.

A 206wrc photography briliáns panorámaképével kívánunk mindenkinek szép télvégét és kellemes tavaszt! (PP, Rab László, 2019. február 5.)

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )