Nézd meg a Susotázst!

Nézd meg a Susotázst!

Tóth Barnabás filmrendező lehetővé tette, hogy néhány napon át meg lehessen nézni online is az Oscar-ötbe jutott kisfilmjét, a Susotázst. A film nem ismeretlen szűkebb környezetünkben, mert 2017-ben ez a negyedórás kis remekmű nyerte a RÖFI (Rákospalotai Rövidfilmszemle) közönségdíját. Arról, amikor Tóth Lajos akkori művházigazgató a Csokonaiból felhívta a rendezőt, itt, nálunk is lehetett hallani, amint a fiatal filmes lelkesen fogadta az üvegkockát. Így történt.

Ezek után nincs is más dolgunk, mint hogy felkínáljuk a Tóth Barnabás által megteremtett lehetőséget. És természetesen szurkolunk a filmnek, hogy kapja meg a szobrocskát Hollywoodban. 

Jöjjön maga a mű.  

CHUCHOTAGE short film (full movie) _ Laokoon Filmgroup from Barnabás Tóth on Vimeo.

Frissítés! A filmet január 14-ig lehetett megnézni az interneten, most már a jelölők kezében van a rendező úr sorsa. Aki a határnapig nem nézte meg, csak az Oscar-díj kihirdetése (február 24-e) után juthat újra hozzá. A lemaradóknak kárpótlásul megmutatjuk Tóth Barnabás korábbi nagysikerű kisfilmjét, az Újratervezést Pogány Judit és Kovács Zsolt főszereplésével. Ezzel aztán a blogmozit egyben befejezettnek is nyilvánítjuk. 

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )