Fákat csavart ki a szél a kerületben

Fákat csavart ki a szél a kerületben

Súlyos károkat okozott a hétfői vihar a kerület különböző részein, a Sződliget utcában fákat csavart ki a szél, a Páskom parkban pedig az autókra dőltek fák.

Olvasóink a Facebookon közöltek jelzéseket a viharkárokról. A tűzoltók kivonultak a helyszínekre, még most is folyik az eltakarítjás. 

Nyitóképünk a Páskom parkban készült (Kapalyag Zsuzsitól kaptuk), azért kellett annak a szélnek rendesen fújnia, hogy egy ekkora fa rádőljön az autóra.

Karacs Miklós, a Csomópont Tehetséggondozó Központ vezetője Sződliget utcai videójelentésben számolt be a fejleményekről. 

Németh Angéla polgármesteri jogkörökben eljáró alpolgármester a délután folyamán arról értesítette a kerületi lakosokat, hogy mindenki jelezze, ha az autójával történt valami a viharban, a károkat a biztosító megtéríti. A polgármesteri hivatal a következő közleményt adta ki.

 “Tisztelt XV. kerületi Lakosok! Németh Angéla polgármesteri jogkörben eljáró alpolgármester asszony nevében mindenkit, akinek a közterületen parkoló autója a közterületi fa kidőlése miatt károsodott a ma délutáni vihar során, arra kérünk, haladéktalanul jelezze a kárt a helyszín és a saját adatai pontos megjelölésével a varosgazdalkodas@bpxv.hu vagy a nemeth.angela@bpxv.hu e-mail címen! Ezen viharkárokat ugyanis az Önkormányzat biztosítása megtéríti.”

PP, 2018. július 23. 

 

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )