Gyerekfoci-mix – U11, U12, U13

Gyerekfoci-mix – U11, U12, U13

Helóbeló, itt a Periszkóp Kölyökfoci szekciója, friss hírekkel látunk el benneteket, a palotai Messikkel és Ronaldókkal találkozhattok, megpróbálunk rendszeresen beszámolni a REAC aranylábú gyerekeinek ügyeiről.

Figyelmünket az U11, az U12 és az U13 meccsei és szereplései kötik le. Nemcsak azért, mert a nagyobbak focija gyengélkedik (különösen a felnőtteké), inkább az az oka, hogy mi magunk is ebben a korosztályban radírozzuk a műfű-granulátumot.

A 11 éves korosztály Bozsik-tornákon vesz részt háromhetente, a REAC-ot nemrég Biatorbágyon láttuk, fogadjátok szeretettel az első videobeszámolónkat, a meccset ugyan a házigazda Viadukt SE nyerte 3:1-re, de elkeseredésre semmi ok, a palotai gárda nagyon jól játszott. Mutatjuk.

Az U12 rendes bajnokságban játszik hétvégi meccseket, a derbi  kisebb pályán zajlik, 5-ször kettes a kapu mérete, a küzdelem leírhatatlan. A REAC jelenleg a 12 csapat közül a 8. helyen áll 2 győzelemmel és 3 vereséggel (6 pont), de tudni kell, hogy ez nem valami ulibuli csoport, az élen a sorrend a következő: Vasas Kubala Akadémia, Ferencváros, UTE.

A REAC Sportiskola SE eddig hat gólt lőtt (és 13-at kapott), Király Zsombor kétgólos, Mészáros Kristóf és Rózsa Dániel egygólos. A részleteket és a tabellát itt találjátok

Az U12-es csapatra vonatkozó összes infót – a játékosokat is beleértve – megtaláljátok az egyesület honlapján

U13: Boda, Tarcsa, Uhercsák

Itt is elég kemény a helyzet, a tabellát az eddig minden meccsét megnyert Fradi vezeti, a REAC a 12 csapatos mezőnyben szintén a 6. helyen áll, egy győzelem és két vereség a mérleg, a gólokon Boda Richárd, Tarcsa Botond Krisztián és Uhercsák Ádám Pál osztozott, a fiúk legyőzték a Vidauktot, és nem kell attól elkeseredni, hogy a Vasas egy hatost rámolt be nekik. Itt tudtok bogarászni. 

Az U13-as oldalt itt találjátok.

Figyelünk azért az “öregebbekre”a is. Friss hír, hogy Apró Ármin Angliába igazolt. A SISE pompás U16-os kapusa jó másfél hónapja repült el a szigetországba, a Leicestertől 20 kilométerre lévő Harborough-ban él, és arra készül, hogy szépreményű futballista legyen belőle. Szurkolunk neki, figyelünk rá, hogy a karrierje hogyan alakul.

Az U11-12-13-as korosztályos szülőket arra kérjük, hogy juttassanak el hozzánk fotókat a meccsekről (mert a foci látványsport, és alig készül fénykép a gyerekekről, amit nem is nagyon értünk), szívesen veszünk minden más információt is. A gyerekek edzéseit hamarosan meglátogatjuk.

Addig is: hajrá fiúk és lányok, hajrá REAC! (PP, Rab Boldi és Rab Bence, 2017. október 12., a nyitókép illusztráció, próbálunk a fiúk szüleitől eredeti képeket szerezni)

( Ui.: Van úgy, hogy a REAC U13-as csoportbeli ellenfelének, a Vasasnak is elkapják a grabancát. Senki sem verhetetlen. Friss hír egy edzőmeccsről, amelyen egyik szerzőnk is ott volt: Honvéd – Vasas 3:0.)   

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )