Periszkóp horoszkóp – 2017 ősz

Periszkóp horoszkóp – 2017 ősz

Horoszkópunktól semmi nem változik meg, nem fog a Föld gyorsabban forogni általa, nem tudunk vele senkinek munkát, pénzt és simulékonyabb házaspárt szerezni, talán csak azt ígérhetjük, hogy megkönnyítjük vele a hétköznapi boldogulást. Legközelebb lottószámokat is ajánlunk, ezt most még nem merjük. Tavasszal, amikor elkezdtük, azt ígértük, hogy nem mindenünk ugyan a tudományosság, de a szakszerűségre garanciát vállalunk. Tartjuk magunkat hozzá. A bejegyzés végén videós üzenetet küldünk. Az áll benne, hogy mi várható az őszi időszakban (+18, amit azért ki lehet cselezni).

VÍZÖNTŐ (január 21.-február 19.) VÍZÖNTŐ (január 21.-február 19.) Új dolgok vannak az életében, ezernyi izgalom és élmény. Ha új lakásba költözik, azonnal csapjon le a biztonságos kuckóra, ahol nyugodtan tervezgethet. Kis szünet az őrlődésben, pókerarc!

HALAK (február 20.-március 20.) Eltűnési viszketegségben szenved? Használja ki az adódó alkalmat, utazzon, lépjen le, bújjon el, és olykor kapcsolja ki a telefonját. Nézzen azért be egy-egy koncertre is, de közben azért ellenőriztesse a gázkazánt is, nehogy meglepődjön, amikor kezdődik a fűtési szezon.

KOS (március 21.-április 20.) Ne akarjon már megint ütközni, ne keresse mindig az alkalmat a csatározásra. Vegyen vissza a nagy arcból és a pikírt megjegyzésekből, nagyon meg tud vele sérteni másokat. Egy kis nyelvtanuláshoz mit szólna?

 

BIKA (április 21-május 20.) Ne gondolja, hogy mindig úgy lesz, ahogy eltervezte! Előfordulhat, hogy néha másnak van igaza, ne dühöngjön emiatt, és ne hangoztassa, hogy minden úgy van, ahogy elrendezte. Nem ártana néha kérdezni is. Ismeri például a találkozások alkalmával használatos érdeklődést, ami így kezdődik: Hogy vagy?

 

IKREK (május 21.-június 21.) Ne vesszen el a részletekben, és ne ragaszkodjon olyan makacsul az elgondolásaihoz. A fölösleges részletekkel se terheljen másokat, megőrjíti vele a környezetét. A legtöbb gondja mostanában úgyis abból van, hogy akkor is beszélt, amikor nem kellett volna. Háromig számolni, mielőtt valamit kimond!

RÁK (június 22.-július 22.) Nem maradt abba a csatazaj, képtelen kihátrálni a konfliktuszónából. Tényleg azt gondolta, hogy ki lehet maradni, meg lehet úszni a dolgot? Ne legyen annyira naiv, vegye fel a kesztyűt, és álljon végre oda, ahol meg is sérülhet. Kockázat nélkül nincs eredmény.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.) Tesztelték tűrőképességét, megmarták többször is, mert a vadászok azt remélték, ki lehet ugrasztani a bokorból, és akkor még védtelenebb lesz. Higgadtsággal minden megoldható. Nézzen nyugodt tekintettel előre, bízzon a barátaiban. Meglesz a jutalma.

 

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.) Kicsit sok volt a hadakozásból, az ide-oda csapkodásból, ellenfelei elfáradtak, nem igénylik az örökös háborúságot. Gyógyítania kellene a saját sebeit is, hogy a következő menetet jó erőben kibírja. Gyűjtsön erőt, mert szüksége lesz rá.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) Úgy érzi, cserben hagyták, átnéznek magán, kijátsszák és elárulják. Ne túlozza el a dolgokat, nem mindig arra megy ki a játék, hogy kigolyózzák. Talán ha többet áldozna a közösség sikeréért, és kevésbé a saját győzelmei izgatnák. Ezzel is lehetne néha próbálkozni.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) Nincs mit tenni, ami történt, megtörtént,  nem érdemes másokat hibáztatni a kudarcok miatt. A békétlenséget fel kellene váltani a megegyezésekkel. A kérdés az, hogy akit egyszer megmart, mennyire lesz hajlandó egyezkedni. Nehéz idők jönnek, szedje össze magát.

NYILAS (november 23.-december 21.) Nem szabad elmerülni a pletykák világában, céltudatosabban kell élni, a lényeg most egy kicsit elsikkadt. Megőrjítik a részletek, de tudnia kell, hogy ez másoknak nagyon fontos lehet. Legyen türelmesebb! Ne higgye azt, hogy aki nem lottózik, soha nem lehet szerencséje.

BAK (december 22.-január 20.) Most, hogy újra átrendezte a szobáját, és kipakolt a fiókjából, kicsit álljon le. A gond, hogy pár nap múlva megint elkezd rámolni. Vegyen vissza a rendcsinálásból, mert ez egy spirál, amiből nehéz kiszakadni. Hagyja kicsit szanaszét a tárgyakat! Ne izguljon. Más úgyse fogja elpakolni őket!

Az ősz alaphangulatát próbáljuk előrejelezni ezzel a rövid képsorral. (PP)

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )