Periszkóp horoszkóp – 2017 nyár

Periszkóp horoszkóp – 2017 nyár

Horoszkópunkkal könnyebb lesz az élet. Tavasszal, amikor elkezdtük, azt ígértük, hogy nem mindenünk ugyan a tudományosság, de a szakszerűségre garanciát vállalunk. Tartjuk magunkat hozzá. Aki kedvet érez, segíthet bennünket horoszkópírásban (eddig nulla számú felajánlás érkezett). A bejegyzés végén videós üzenetet küldünk. Az áll benne, hogy mi várható a nyári időszakban (+18).

VÍZÖNTŐ (január 21.-február 19.) Ha ostobasággal találkozik, nem kell rögtön kétségbe esnie. Kioktatták és letaposták a lelkét, de ezzel még nincs vége. Újabb és újabb megpróbáltatások jönnek, még kicsinyesebb támadásokra számíthat. Trenírozza magát, ne reagáljon rögtön mindenre. Pókerarc!

HALAK (február 20.-március 20.) Csöndesek a vizek, kevés a horgász, minden békésnek tűnik, harmonikus a párkapcsolata, ajándékokkal halmozza el az élet. Legyen azért egy kicsit óvatosabb, ne ússzon be minden öbölbe, küzdje le a mérhetetlen kíváncsiságát. Törődjön többet a játékkal, és soha ne kapja be a csalit.

KOS (március 21.-április 20.) A nyár alkalmas arra, hogy a sebeit begyógyítsa. Túl sok fronton kezdett küzdeni, megszaporodtak a rosszakarók, mind arra készül, hogy visszavágjon. Ügyeljen a lottóban és az életben a 9-esre, ez a szerencseszáma, ne engedje, hogy cserben hagyja. Ne ugorjon rögtön, ha bántják. A legjobb védekezés a támadás. De azért ne siesse el!

BIKA (április 21-május 20.) Számítanak magára a bajban, ne hagyja, hogy a kicsik és a gyengék gyámolítás nélkül maradjanak. Ha úgy érzi, nem kapja vissza, amit adott, az nem stimmel teljesen. Ne attól várja a jót, akinek adta, jöhet olyanoktól is, akikre egyáltalán nem gondolt. Ne ugráljon szűk helyiségekben, mert könnyen beverheti a fejét!

IKREK (május 21.-június 21.) Ne idegesítse munkatársait és családtagjait az örökös okoskodással, mondja ki világosan, ha valami nem tetszik. Ne számítson rá, hogy mindenki rögtön igazat ad magának, divat lett a nyílt ellenszegülés, ami nagyon feldühíti. Ha úgy érzi, nem haladnak az ügyei, lépjen hátra kettőt, és kezdje az egészet újra.

RÁK (június 22.-július 22.) Amikor a munkatársai ütik-vágják egymást, attól megrémül, és megpróbál a viharok elől elmenekülni. Megőrül attól, hogy valaki mindig ott áll a feje fölött, és azt üvölti: vállald az ütközést, ne akarj mindenből kimaradni! Ne dőljön be, csak tesztelni akarják a küzdeni tudását és a kitartását. Csattogjon az ollójával, de ne akarjon mindent rögtön elvágni.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23.) Intrikák övezik, kipécézték, mert támadhatónak gondolták. Ne ugorjon, ne kapkodjon, ellenfelei elsiették a dolgot. Nyugodtan álljon fel és induljon el vadászni. Mindent csináljon úgy, ahogy máskor szokta, ha támadói észreveszik, hogy nem fél, szétszaladnak. Tanuljon azért abból, hogy nem hevert-e túl sokáig a bozótosban.

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.) Élvezi a csatatér zaját, imádja a menekülő ellenfelek látványát, megérezte a küzdelem ízét, kipróbálta a marást, és nagyon elégedett volt vele. Vigyázzon az időzítéssel. Biztos, hogy a nyár a legalkalmasabb a csaták megvívására? Legyen óvatosabb, amikor úgy dönt, hogy elpihen egy kicsit az árnyékban.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) Miért zavarja annyira a munkahelyén a törleszkedés? Miért dühíti, hogy a hízelgők oly könnyen előre tudnak lépni? Ezen az úton úgysem tud járni, legyen fortélyosabb! Hagyja előre szaladni a hízelgőt, és nézze végig, amint elbukik az akadályversenyen. A háttérben állva sokkal érdekesebb lesz a látvány.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) Ha kibeszélte a titkot, azt nem lehet meg nem történtté tenni. Vállalnia kell a következményeket. Ne lázadjon, ne másokat hibáztasson, álljon oda, és mondja ki: én voltam! Itt már nem lehet visszatáncolni, egy-két olyan építmény is összedőlhet, amiért oly sokat küzdött.  A világ azért nem dől össze.

NYILAS (november 23.-december 21.) Nyugalomról álmodik, de elsőként beáll a békétlenkedők sorába. Virágoskertről beszél, de közben a csípős nyelvével bármikor képes arra, hogy megbántsa a legjobb barátait. A finomságok fontosságára figyelmeztet, de elfelejti kikapcsolni a telefonját, amikor felhangzik a nyitótétel a koncerten. Most őszintén: szabad ilyet?

BAK (december 22.-január 20.) Miért akar mindenkinél mindent jobban tudni? Hagyja érvényesülni a kezdőket, legyen elégedett azzal, amit elért. Ne idegesítse, ha családtagjai nem teszik a helyükre a cuccaikat, ne kínozzon senkit a rendmániájával, inkább provokáljon, és hagyja szanaszét a ruháit, a könyveit. Bár ez egy baknak úgyse fog menni!

A nyár veszélyeire figyelmeztetünk ezzel a rövid képsorral. Felkavaró lehet, tessék óvatosan nézni. Az életről szól különben: nem minden az, aminek látszik. (PP)

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )