Mindenkit megetettek a majálison

Mindenkit megetettek a majálison

Nem győztük kapkodni a fejünket. És talán a kelleténél többet lakmároztunk. Hallgattuk a fiatalok pompás fúvószenekarát, élveztük a szép időt, császnyogtunk, és végre nem volt semmi dolgunk. Lestük a kutyabemutatót, rugdaltunk a gyerekekkel, sakkoztunk, pingpongoztunk, és még mindig megvagyunk.

Egyelőre egy rövid képsorral jelezzük, hogy bármikor kaphatók vagyunk a lazításra. A nagyszabású főzőversenyről később részletesen beszámolunk, mert az, hogy ki mit főzött ki, és mivel etette meg a látogatókat, erősen lekötötte a figyelmünket.

Itt most egyelőre Fok Patrik, a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat részéről mondja el, milyen a fiatalok paprikás krumplija. Dél tájban megjelentek a nagyra nőtt legények a bogrács körül, úgyhogy erről az ételről már most múlt időben kell beszélnünk. Pedig még alig mentünk neki a délutánnak.

 

 

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (2)
  • comment-avatar

    […] A majálisról szóló beszámolónkban többször is “idéztünk” a fiatalok fúvós zenekarának repertoárjából, nagyon tetszett nekünk a játékuk. A felvételeket majdhogynem a zenekarba ékelődve készítettük, bebújtunk a muzsikusok háta mögé, figyeltünk a személyességre. (Jegyzetünk itt található.) […]

  • comment-avatar

    […] nagyszabású eseményekről hétfőn délután tettük közzé az első rövid beszámolót, a Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat bográcsába leshettünk bele, és átadtuk magunkat a […]

  • Disqus (0 )